Skip to main content

View Post [edit]

Poster: Dane Tippman Date: Dec 1, 2016 2:37pm
Forum: faqs Subject: "Error loading media: File could not be played" On All Uploads

All of my uploaded content, which worked at least as recently as November 28th 2016, now fails to play and the Archive.org site player shows me the error message: "Error loading media: File could not be played". This is the case for all of the Download options (ogg, mp3, etc)

I have tested this problem on several Windows 7 computers using Chrome, Firefox and Internet Explorer, as well as on an Android Smart Phone.

I have received no communication to indicate that Archive.org believes we violated their Terms of Service with our content. We work with a High School Radio Show and Archive.org helps us store our files.

Thank you for taking the time to offer advice, tips, or help with this issue.

Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Dec 1, 2016 8:56pm
Forum: faqs Subject: Re: 'Error loading media: File could not be played' On All Uploads

the items at https://archive.org/details/@dane_tippman all play fine for me on mac osx.

Reply [edit]

Poster: Dane Tippman Date: Dec 1, 2016 9:19pm
Forum: faqs Subject: Re: 'Error loading media: File could not be played' On All Uploads

I am on a different network now, at home, and the content is playing normally for me. I now believe the problem is isolated to the network I was on. I'll talk to my network people to see if content is being blocked somehow. Thank you for your response Mr. Kalplan.

For any others reading this post with the same problem, check firewall settings, or if you're at a school or business, check to see if an internet filter is blocking access to Archive.org content in some way.